Zlatni presek

O meni

Olga Mirkovic Maksimovic

Rođena sam 1979. godine pored mora, u proleće. Majka kaže da je gledala trešnju kako cveta dok me donosila na svet. Rođena sam u vatrenom znaku –  tako objašnjavam svu tu strast, energiju i vatru u meni. Podznak mi je voden, te sam kroz školu, knjige, u interakciji sa prijateljima (i onima koji mi to nisu) obuke i treninge naučila da uspostavim balans između vatre i vode u sebi. Ponekad još izbije pokoji požar ili poplava – tek da podseti da se moramo stalno razvijati i usavršavati.Supruga sam, majka i izvršna direktorka Limunda (tačno tim hronološkim redom).Završila sam Matematički fakultet u Beogradu i nakon toga postdiplomske specijalističke studije na FON-u “Odnosi sa javnošću i multimedijalne komunikacije”. Posvećena sam obrazovanju i čvrsto verujem da je to jedan od načina na koji možemo menjati svet.

LinkedIN | TwitterFacebookGoogle+

O blogu

Zlatnipresek je posvećen načinima na koji primenom osnovnih načela prirode i matematike možemo stvoriti savršen odnos, božansku proporciju, zlatni presek u nama kao i kompanijama za koje radimo.Cilj bloga je da da smernicu, uputu, otvori pitanja i osvetli probleme iz drugog ugla sa ciljem pronalaženja najboljeg rešenja.
O korišćenju bloga i sadržaja na njemu:
Obradovaćete me ukoliko sadržaj bloga umnožite i/ili re-distribuirate uz navođenje izvora sa ovog bloga ili sa drugih web lokacija koje na blogu linkujem. Komentari koji nisu potpisani imenom i preizmenom, ili nadimkom uz dodavanje linka o web lokaciji komentatora (blog, sajt, link ka profilu na FB, Twitteru, LinkedIn-u…), a ne sadrže ispravnu mail adresu ili nisu u vezi sa samom temom bloga – neće biti objavljeni. Komentari koji sadrže ma koji oblik verske, rasne, nacionalne ili ideološke netolerancije, kao i eksplicitne uvrede ili elemente govora mržnje biće obrisani.